Skip to content

Cursuri

Colaborez din 2002 cu Consiliul Britanic din Bucureşti, susţinând cursuri şi ateliere de psihologie aplicată în limba engleză, pentru adulţi, copii şi adolescenţi, pe teme de comunicare, auto-cunoaştere, dezvoltare personală, inteligenţă emoţională, orientare în carieră, îmbunătăţirea relaţiilor, cursuri pentru părinţi.

Aceste cluburi sunt atât o modalitate excelentă de exersare şi îmbunătăţire a fluenţei conversaţionale în limba engleză, cât şi un mod relaxat, distractiv şi interesant de a învăţa şi practica noi abilităţi şi tehnici, de a cunoaşte oameni noi şi de a descoperi mai multe despre propria persoană.

Începând cu 2005, am contribuit la conceperea, asistarea şi facilitarea de cursuri, prezentări şi workshopuri în cadrul unor evenimente, asociaţii şi companii multinaţionale, în română şi în engleză. Am o experienţă semnificativă ca trainer şi combin cunoştinţele şi experienţa de psiholog în dezvoltarea abilităţilor interpersonale, muncii în echipă, comunicării şi abilităţilor de leadership.

La cerere, creez şi/sau susţin workshopuri sau traininguri pentru grupuri şi organizaţii