Despre mine


Sunt pasionată de psihologie dintotdeauna.

Anul trecut am obținut titlul de Doctor în domeniu, dar voi rămâne mereu într-un proces de învățare despre lume și natura umană: rămân deschisă, uimită, mereu descopăr lucruri noi sau straturi diferite de înțelegere și simțire. Am privilegiul să descopăr o lume nouă odată cu fiecare persoană care se deschide în fața mea.

Folosesc o abordare integrativă, deoarece cred ca fiecare om este unic. Nu cred în modele perfecte și auto-suficiente, sau în metode care funcționează pentru toată lumea. În schimb, folosesc integrativ elemente din psihoterapie și hipnoză ericksoniană, umanistă, tehnici cognitiv-comportamentale, modele din psihanaliză, gestalt-terapie, NLP, comunicare non-violentă, abordarea centrată pe soluție, mindfulness, terapia prin acceptare și angajament etc.

Mă bazez pe empatie și compasiune, curiozitate, dorință de apropiere, bun simț, simț al umorului și jocului, bucurie de interacțiune, respect și implicare.

Mă uit în primul rând la omul din fața mea, la stilul de viață, personalitatea și preferințele lui, la situațiile cu care se confruntă și la soluțiile pe care le are la dispoziție. Pun accentul pe a găsi acea combinație de resurse, pasiune și provocări care i se potrivește, pe a învăța despre propriul ritm și a găsi propria definiție a binelui și a succesului în viață.

Stabilim împreună care sunt obiectivele întâlnirilor noastre, aducându-le periodic în discuție pentru a observa parcursul și nevoia unor schimbări sau ajustări.

Știu că nu este întotdeauna un proces confortabil, este posibil să explorăm împreună sentimente și experiențe dificile, dureroase sau întunecoase. Spre deosebire de toate celelalte relații din viața ta, eu nu sunt aici ca să te judec, să dau sfaturi sau să îți spun cum e mai bine să faci, și nu am niciun alt interes decât cele ale tale. Vom crea împreună un spațiu sigur, confortabil și confidențial.

Promit că nu voi avea toate răspunsurile, ci că voi asculta, voi încerca să înțeleg, să simt, să caut, să întreb, să te susțin să le găsești. Cred că unele răspunsuri există, și ele se află în noi înșine. Cred că fiecare persoană are mai multe resurse și știe mai multe decât crede că știe. Și atunci, este un proces de descoperire.

Formări și cursuri

Principii

Media

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s