Despre mine

 

10891444_1083412888351301_8880010674547472945_n_

Sunt pasionată de psihologie dintotdeauna și în fiecare zi descopăr lucruri noi și niveluri diferite de înțelegere ale unor concepte mai vechi sau mai noi.

Folosesc o abordare integrativă, deoarece cred ca fiecare persoană este unică.

Nu cred în modele perfecte și auto-suficiente, sau în metode care funcționează pentru toată lumea. În schimb, folosesc elemente și tehnici din psihoterapie și hipnoză ericksoniană, umanistă, tehnici cognitiv-comportamentale, modele din psihanaliză, NLP, comunicare non-violentă, abordarea centrată pe soluție.

Mă uit în primul rând la omul din fața mea, la stilul, personalitatea și preferințele lui, la problemele specifice cu care se confruntă și la soluțiile pe care le are la dispoziție. Pun accentul pe a găsi acea combinație de resurse, pasiune și provocări care i se potrivește, pe a învăța despre propriul ritm și a găsi propria definitie a binelui și a succesului în viață.

Stabilim împreună care sunt obiectivele întâlnirilor noastre, aducându-le periodic în discuție pentru a observa progresul către ele sau necesitatea unor schimbări sau ajustări.

Știu că nu este întotdeauna un proces confortabil, este posibil să explorăm împreună sentimente și experiențe dificile sau chiar dureroase. Sunt atentă să urmăresc și să respect ritmul propriu al fiecarui client, să potrivesc tipul și intensitatea abordării cu nevoile lui. Să îl ajut să își dezvolte abilitățile de adaptare și de gestionare a emoțiilor negative și temerilor, a problemelor de viață.

Spre deosebire de toate celelalte relații din viața ta, eu nu sunt aici ca să te judec, să dau sfaturi sau să îți spun cum e mai bine să faci, și nu am niciun alt interes decât cele ale tale. Este un spațiu sigur, confortabil și confidențial.

Promit că nu voi avea toate răspunsurile, ci că voi asculta, voi încerca să înțeleg, să simt, să caut, să întreb, să te susțin să le găsești. Cred că unele răspunsuri există, și ele se află în noi înșine. Cred că fiecare persoană are mai multe resurse și știe mai multe decât crede că știe. Și atunci, este un proces de descoperire.

Formări și cursuri

Principii

Media

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s