Parinti & copii

_20130619_173501

De cand am devenit mama, invat mai multe lucruri in fiecare zi. Invat sa fiu un parinte bun pentru cei 2 copii, sa am grija de familia mea si, nu in ultimul rand, de mine. Invat despre schimbare, despre bucurie si tristete, despre dragoste si rivalitate, despre viata. Sa rad mai mult, sa ma joc mai mult si sa ma bucur de fiecare clipa.

In cursurile si atelierele pe care le sustin caut sa combin cele doua perspective, de psiholog si de mama. Aduc atat elemente teoretice, modele si tehnici a caror valoare a fost demonstrata, rezultate ale cercetarilor, cat si exemple practice bazate pe experienta.

Pentru ca orice ne-ar invata un curs sau altul, fiecare situatie este diferita si copiii nostri merita toata atentia. Si pe cat invata copiii de la parintii lor, pe atat sau chiar mai mult au parintii de invatat de la ei.

Sunt convinsa ca ei, copiii, sunt cei mai buni „antrenori” de parinti 🙂 si sursa de motivație pentru a deveni oameni mai buni!

Colaborez cu Vania Limban si Active Center pentru a oferi ateliere, cursuri si consiliere viitorilor si proaspetilor parinti.

In prezent, sunt si facilitator al cursului “Trusa cu instrumente pentru cresterea copiilor”, oferit de catre asociatia Corpore Anima. Programul este adaptat etapei de dezvoltare 0-6 ani si cuprinde sase sesiuni de doua ore.

 

Va astept sa invatam impreuna despre a fi parinte.

Pentru mai multe detalii si inscrieri, sau pentru sedinte individuale de consiliere parentala, imi puteti scrie la sabina.dumitrescu@gmail.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s